Wie ben ik

45 jaar geleden geboren in Meppel, opgegroeid in een één ouder gezin, met mijn moeder en zusje. Daarnaast was het altijd een gezellige dierenboel bij ons thuis. Honden, katten, papegaaien, andere vogels, schildpadden, hamsters, ratten, konijnen …. en nog meer. Dat verklaart mijn grote dierenhart. 

Opgegroeid en opgevoed met het idee dat alles wat uit de natuur komt een cadeautje is, ik was dan zo’n type kind dat alles van buiten meenam naar binnen. Daar is mijn liefde voor veren en stenen begonnen, elke veer en steen zag ik als een cadeau en dat moest in een mooie doos die ik op mijn kamer had. Je kunt je voorstellen dat ik ondertussen duizenden veren en stenen heb, want ze verhuisden altijd met me mee.

De liefde voor de natuur en alles wat daar bij hoort is tot op de dag van vandaag een groot onderdeel van mij. Ook het leven volgens de maanstanden en de seizoenen hoort daarbij. Dit uit zich buiten in de tuin maar ook in huis, gelukkig is mijn man net als ik en houdt hij van alle tierelantijnen in huis 🙂 
In 2001 zijn we getrouwd, in 2003 zijn we gehandvast, een mooie spirituele manier om aan elkaar verbonden te zijn en te blijven. Op de site lees je er meer over.

Van 2002 tot ongeveer 2007 hebben we een heel groot forum opgericht, genaamd het Magisch Forum. Mensen van diverse stromingen en religies kwamen daar samen om van elkaar te leren en ervaringen te delen. We waren destijds één van de grootste fora die er toen bestond. In die periode hadden we een kring opgericht, Miakoda, een groep gelijkgestemde vrienden die op één lijn lagen en we hielden ons bezig met het vieren van de jaarfeesten, bezochten festivals samen, maakten muziek en bezochten krachtplekken in heel Nederland.
Ook hebben we diverse meetings georganiseerd op een grote boerderij in Appelscha in het bos, waar een paar honderd mensen zijn geweest in totaal. 

Verbinding, één voelen met de natuur en met jezelf en het mogen zijn wie je bent. Dat is de missie van Miakoda. 
Met dit platform wil ik jou een plek geven van thuis komen, waar je mooie dingen kunt lezen en leren. Ik ben altijd op zoek naar mensen die ook willen delen, dus heb jij iets wat je wilt delen op dit platform (blogs of artikelen schrijven) laat het me vooral weten!

Grote passies van mij zijn: bachbloesem, edelstenen, energetisch werk, sjamanisme, meditatie en visualisaties

Typisch Mirjam: creatief - enthousiast - open minded - HSP (Hoogsensitief) - leergierig - deelt graag